På søndag (24/11-19) udvider vi med endnu et hold.
Det er de hurtige der får muligheden for at løbe stærkere! Med Flemming Thorsager som træner er det nu mulighed for at løbe i tempoet 5:15 per kilometer.  Det betyder også at vi nu har fået en ny træner på 5:45 holdet, nemlig Ole Kirkegaard.
Med det nye hold har vi nu endnu flere valgmuligheder for at tilpasse træningen. Din træner gør sit bedste for at holde det rigtige tempo – og du kan støtte op ved at vælge et hold der passer dig. I forbindelse med det nye hold forsøger vi at være ekstra opmærksom på tempoet – så hvis du synes det går for langsomt så rykker du blot op til et hold der løber hurtigere 🙂
 
Vores trænere gør en stor indsats for os alle, helt frivillig og uden betaling. Og med så mange hold er det naturlig at der er dage hvor din træner ikke kan komme. Heldigvis har vi også mange afløsere – men vi kan godt bruge flere. Jo flere vi er jo nemmere er det at undgå at aflyse et hold en aften. Tag gerne kontakt med træneransvarlig – du finder kontakt information på vores hjemmeside.
 
Venlig hilsen Jon