Funder Løbeklub opstarter et Walk hold for alle, der har lyst til motion via intensiv gangtræning.

Klubben har længe oplevet en stor interesse og efterspørgsel efter et ”walk hold”, og den bold har vores mangeårige dygtige træner Lene Busk Skou nu grebet, efter at hun selv blev skadet og ikke kunne løbe mere.

Der vil være tale om et walk hold i rask tempo, således at man får en intens motion for det meste af kroppen uden at have den samme svævefase, som man har i løb.
Derfor kan det gennemføres af stort set alle men man skal være klar til fart og intensitet.
Tilbuddet vil således eksempelvis være ideelt for løbere med skader, der forhindrer dem i at løbe, og henvender sig til motionister, der gerne vil have pulsen op uden at løbe.

Træningsafviklingen vil til at starte med være fokuseret på en langsom tilvænning og herefter instruktion i, hvordan du Walker i rask tempo. Deltagere skal således forvente at returnere med sved på panden.

 Til at starte med vil der gås ca. 5 km, hvorefter der vil være mulighed for at deltage på 5 og 10 km ruter.

Walk

Hvordan bliver du medlem
Du møder op til informationsmøde i Sydbyhallerne, Jernbanevej 64, Silkeborg, onsdag den 24. januar 2018 kl. 18.30. Efter mødet går vi en tur.

Har du ikke mulighed for at komme den dag, møder du blot op på den efterfølgende træningsdag som er søndag kl. 16.00 eller du kan ringe til træner Lene Busk Skou på mobil nr. 3011 5502.

Du koster 300,- årligt at være medlem af Funder Løbeklub, hvor du udover træningen kan deltage i diverse arrangementer.